En komplett städfirma

Nedan ser du ett urval av några av de städtjänster som vi erbjuder.

img

Flyttstädning

Du som ska flytta behöver inte oroa dig över flyttstädningen. Denna kan du nämligen lämna i våra händer. Vi har många års erfarenhet av att arbeta med flyttstädning och kan garantera dig att din bostad kommer att bli skinande ren när vi är klara med städningen. På så sätt kommer du att kunna lämna den efter dig i bästa tänkbara skick!

img

Hemstädning

Har du varken tid eller energi åt att städa där hemma? Inga problem, då är det bara att låta oss göra det åt dig. Antingen kan du kontakta oss när det väl blivit så pass stökigt där hemma att det är dags för städning, eller så kan vi ingå ett avtal som innebär att vi kommer och städar hemma hos dig till exempel 1–2 gånger i månaden, eller vad du än föredrar!

img

Kontorsstädning

Precis som att det är viktigt med ett välstädat hem är det också viktigt med en ren och fräsch arbetsplats. Är du egenföretagare? Behöver du hjälp med att hålla ditt kontor välstädat och trivsamt för dig och dina anställda? Då är också kontorsstädning en tjänst som vi erbjuder. Det är upp till dig hur ofta du vill att vi kommer och städar!

img

Gymstädning

Eftersom ett gym är en plats där det vistas många människor som svettas mycket är det extra viktigt att hålla rent där, bland annat för att stoppa bakterier från att spridas. Även gymstädning är därför något som du kan ta kontakt med oss för att få hjälp med. Vi gör ditt gym rent och fint så att både dess besökare och dess personal kan trivas där!